Eenvoudig bereikbaar vanuit Haarlem, Ijmuiden en Heemstede


Street Jump Haarlem is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of OV. De locatie beschikt over 100+ gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Met de auto
Volg de borden N200/Bloemendaal aan Zee, Zandvoort. Bij het pannenkoekenrestaurant linksaf op de rotonde de Brouwerskolkweg op. De eerste links de Tetterodeweg in, direct weer links richting Sportcomplex Tetterode en dus ook Street Jump Haarlem

Met de fiets
Volg dezelfde borden N200/Bloemendaal aan Zee, Zandvoort als met de auto. Tevens kun je ook via de Zijlweg komen, Sla linksaf bij Station Overveen de Tetterodeweg in. Vervolg deze tot het eind en sla rechts de heuvel af richting de parkeerplaats van Street Jump Haarlem.

Met openbaar vervoer
-Treinstation Overveen bevindt zich op 5min lopen (500m). Sla links af de Tetterodeweg in. Vervolg deze tot het eind en sla rechts de heuvel af richting de parkeerplaats van Street Jump Haarlem.
-Bushalte brouwerskolkweg, Overveen bevindt zich op 4min lopen. Hier stop Stadsbus 81 richting Zandvoort Bloemendaal. Sla na uitstappen links de Tetterodeweg in en ga direct weer links de heuvel af richting de parkeerplaats van Street Jump Haarlem.

RESERVEER DIRECT
Routeplanner Street Jump

Haarlem & Omgeving

Haarlem behoort tot de middelgrote steden van Nederland en is de grootste stad in Noord-Holland na Amsterdam. Samen met Heemstede, Overveen en Bloemendaal heeft Haarlem ongeveer 200.000 inwoners.

De eerste vermelding van Haarlem in de geschiedenis stamt uit de 10e eeuw. Door de eeuwen heen is Haarlem voor Nederland altijd een belangrijke stad geweest; industrieel als textielstad, cultureel als schildersstad.

Bezienswaardigheden en Activiteiten
Haarlem heeft genoeg te ontdekken en te doen zoals:
- De Grote Markt
- De Grote Kerk
- Frans Hals Museum
- Shoppen in de gouden Straatjes
- Prachtige natuur rond Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Zandvoort

En sinds vorig jaar hoort Street Jump Haarlem ook op dit lijstje, ben jij al wezen jumpen? Kom een keer langs of vier je kinderfeestje.

Overnachten
Vakantie of een weekend weg? Haarlem bied zoals elke grote steden verschillende hotels en accommodaties. Zoals Van der Valk Hotel Haarlem die u vind aan de rand van het historische stadshart.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT